Skanska v České Republice
c

Milíčovský háj, Sadová

  • Milíčovský háj, Sadová
  • Milíčovský háj, Sadová
  • Milíčovský háj, Sadová
  • Milíčovský háj, Sadová - obývací pokoj
  • Milíčovský háj, Sadová - obývací pokoj
  • Milíčovský háj, Sadová - koupelna standard Rodina
  • Milíčovský háj, Sadová - koupelna standard Komfort Eko
V etapě Sadová projektu Milíčovský háj vznikne celkem 133 nových bytů v 6 tří až pětipodlažních bytových domech - 106 bytů bude ve standardu Rodina a 27 v nízkoenergetickém standardu Komfort EKO. Všechny bytové domy budou mít průkaz energetické náročnosti B - velmi úsporná. Nízká energetická náročnost je u všech domů výsledkem důkladného zateplení obálky budovy a kvalitních oken. V domech ve standardu Rodina budou nainstalovaná kvalitní plastová okna s izolačními dvojskly, v domech ve standardu Komfort EKO dřevěná okna s izolačními dvojskly. Dispozice nabízených bytů jsou od 1+kk o rozloze 30 m2 s balkonem 8 m2 po 4+kk o rozloze 112 m2 se dvěma balkony o celkové rozloze 20 m2. Všechny byty mají přiřazenou sklepní kóji, balkon a některé ještě terasu nebo předzahrádku. Parkovacích stání je 128 a jsou ve společných garážích, umístěných pod objekty.

Součástí všech bytů v třípodlažních viladomech ve standardu Komfort Eko je rekuperační jednotka napojená na centrální přívod a odvod vzduchu. Každý nový majitel bytu tak bude mít doma nainstalovaný podlahový rozvod čerstvého vzduchu - nové bydlení tedy bude nejen ekologické, ale především zdravé. Vytápění bytů je zajištěno podlahovými konvektory a nástěnnými radiátory. Prosklené plochy na fasádách domů jsou doplněny venkovními horizontálními žaluziemi, chránícími byty před nadměrným přehříváním v letních měsících. Úspora nákladů na vytápění bytu v energeticky úsporném domě může být citelná a dosahuje cca 30 až 40 % nákladů na vytápění běžného bytu.

Všechny byty ve standardu Komfort Eko budou mít kvalitní dřevěné podlahy, dýhované dveře s obložkovými zárubněmi, bezpečnostní vstupní dveře Next, keramické zděné příčky, závěsné WC, datovou síť a možnost napojení na kabelovou televizi, videotelefon atd. Součástí všech bytů v prvním podlaží bude elektrická zabezpečovací signalizace.

V bytech ve standardu Rodina budou  kvalitní laminátové podlahy, interierové dveře a obložky lamino, nově bezpečnostní vstupní dveře, závěsné WC  a  příčky budou zděné ze sádrových bloků.

Nalezeno

loading