Skanska v České Republice
c

Skanska Property Czech Republic přivítala na podzim do svého týmu tři nové zaměstnance

Tisková zpráva 06.12.2013 10:40 CET

– Ivu Eretovou, Lenku Kůsovou a Tomáše Fabiana.

Leasing & Marketing

Iva Eretová nastoupila do společnosti Skanska Property Czech Republic na pozici Leasing Negotiator. Iva doplnila leasingový tým vedený Alexandrou Tomáškovou a je zodpovědná za pronájem komerčních prostor a budování obchodních vztahů. Jejím předchozím působištěm byla společnost DTZ Česká republika, kde pracovala na pozici Senior Office Agent. Aktuálně Iva studuje realitní obor na College of Estate Management v britském Readingu.

Lenka Kůsová nastoupila na pozici Communication and Marketing Specialist a je dalším novým členem leasingového a marketingového týmu. Zodpovídá za externí komunikaci a marketingovou strategii projektů společnosti a kromě toho podporuje aktivity leasingového týmu. Před nástupem do společnosti pracovala Lenka v developerské a investiční společnosti FIM Group na pozici Marketing Manager.

Právní oddělení

Novým právníkem společnosti se stal Tomáš Fabian s hlavním zaměřením na transakce (akvizice a prodej projektů). Již od prosince 2012 pracoval pro společnost na poloviční úvazek, v rámci advokátní kanceláří Dentons Europe LLP, kde byl součástí týmu Real Estate a Banking & Finance. Tomáš promoval na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze, kde také získal titul doktor práv (JUDr.). V současné době Tomáš studuje na stejné univerzitě obchodní právo v rámci post-graduálního programu (PhD.).

„Jsme rádi, že se náš tým rozrostl hned o tři specialisty ve svém oboru,“ říká Marie Passburg, prezidentka Skanska Property Czech Republic. „Jejich znalosti pražského realitního trhu spolu se sítí kontaktů budou pro tým Skanska Property cenným přínosem.“