Skanska v České Republice
c

Skanska Reality startuje prodej dalšího bytového domu. Prvních 12 kupců získá na nabízené byty bonus v hodnotě až 400 tisíc Kč!

Tisková zpráva 15.02.2012 10:30 CET

U příležitosti letošní výstavy Bydlení 2012 zahájí Skanska Reality prodej 61 bytů v novém bytovém domě I projektu Jahodnice v Praze 14 – Hostavicích. Prvních 12 majitelů nových bytů v tomto domě má nyní navíc mimořádnou možnost získat bonus „Složte si svou slevu“ v hodnotě až 400 tisíc korun.

Jahodnice - bytovy dum I

„Oblibu projektu Jahodnice dokládá vysoký zájem ze strany našich klientů – od roku 2007, kdy byla zahájena výstavba 1. etapy, jsme zde postupně vybudovali 451 bytů v 5 bytových domech. Dům I, jehož prodej aktuálně zahajujeme, nabízí pouhých 61 bytů a má nejlepší umístění v rámci celého areálu – v jeho blízkosti je naplánované moderní dětské a rozsáhlý park napojený na místní cyklostezku“ sdělila Naděžda Ptáčková, ředitelka odboru Prodeje a marketingu Skanska Reality. „Na základě podnětů klientů, kteří v Jahodnici již bydlí, jsme se snažili také o vylepšení některých dílčích řešení nového domu. Hlavními změnami jsou například drobné úpravy dispozic bytů, doplnění markýz nad terasami ustupujícího patra a optimalizace koncepce odvětrávání garáží“, doplnila závěrem.   
Dům I je navržen jako třípodlažní budova se čtvrtým ustoupeným podlažím. Nabízené byty jsou v dispozicích od 1+kk o rozloze 34 m2 s balkonem 10 m2 po 4+kk o rozloze 93 m2 s terasou 24 m2. Součástí všech bytů je balkon, nebo terasa. V prvním podzemním podlaží domu bude novým majitelům k dispozici 52 garážových stání, na přilehlém parkovišti ještě 19 veřejných parkovacích míst.
Byt 2+kk orientovaný na jihovýchod o rozloze 46 m2 s balkonem 6 m2, s výhledem do připravovaného parku stojí 2 349 312 Kč vč. sklepní kóje a DPH.
Lokalita, ve které je projekt umístěn, je ideální zejména pro rodiny s dětmi, které chtějí žít nadosah přírody, přitom s výhodami velkoměsta. Jen několik minut chůze od projektu najdete Hostavický potok, který lemuje 4,5 km dlouhá cyklostezka spojující Horní Počernice a Klánovice. Do čtvrt hodiny jste u nově revitalizovaného suchého poldru Čihadla, útočiště pro řadu vzácných druhů rostlin a živočichů. Přímo u projektu plánuje developer vybudovat rozsáhlý park s  lavičkami, 2 dětskými a jedním sportovním hřištěm. Co se obchodů týče - v bytovém areálu je nově postavený Spar a do 10 minut jízdy autem jste v Europarku Štěrboholy.
Dopravně je Jahodnice velmi dobře dostupná: jen několik minut autem na Jižní spojku. Pohodlně autobusem ze stanic metra Hloubětín, Palmovka, Želivského a Depo Hostivař, nebo od konečné tramvaje Spojovací. Nedaleko bytového areálu je i železniční zastávka Praha - Dolní Počernice, odkud lze za 22 minut dojet na Masarykovo nádraží. 
Zahájení výstavby je naplánované na druhou polovinu tohoto roku, dostavěno by mělo být v závěru příštího roku.
 

Základní údaje:

Název stavby:          Jahodnice, 4. etapa, bytový dům I  
Lokalita:                  Praha 14 – Hostavice
Developer:               Skanska a.s., divize Skanska Reality
Prodejce:                 Realitní kancelář Skanska
Počet bytových jednotek: 61 bytů
Počet garážových stání:   52 vnitřních, 19 na přilehlém venkovním parkovišti