Skanska v České Republice
c

Nejnovější projekt komerčního developmentu Skanska se plní a další nájemci jsou na obzoru!

Tisková zpráva 22.08.2023 9:00 CET

V Port7 zakotví EPAM Systems, přední společnost poskytující služby digitální transformace a produktového inženýrství.

Společnost EPAM Systems rozšiřuje byznys komunitu holešovického Port7. Největší multifunkční projekt společnosti Skanska v české metropoli nabízí celkem 36 000 m2 prémiových komerčních prostor. Pronajato je z nich 53 % kanceláří a 100 % maloobchodních jednotek. Lidé pracující a žijící v blízkosti Port7 již také využívají nový park a zrekonstruovanou promenádu podél Vltavy, kde se připravují první komunitní akce.  

Welcome EPAM Systems

Technologického giganta okouzlila holešovická náplavka

Nejnovějším členem komunity Port7 je globální technologická společnost EPAM Systems, která se díky svým znalostem a zkušenostem v oblasti pokročilého softwarového inženýrství stala předním světovým poskytovatelem služeb digitální transformace. Od roku 1993 je EPAM Systems lídrem ve vývoji digitálních a fyzických produktů a inženýrských služeb pro digitální platformy. Firma působí ve více než 50 zemích a regionech včetně České republiky a zaměstnává přes 55 600 odborníků po celém světě. Nachází se mezi top 15 IT společnostmi podle žebříčku Fortune 1000 a čtyřikrát se umístila jako nejlepší IT firma na seznamu 100 nejrychleji rostoucích společností časopisu Fortune.

„Společnost EPAM Czech Republic hledala nové prostory, které by naplnily  strategické plány a budoucí rozvoj. Port7 našim zaměstnancům poskytuje vynikající dostupnost a příjemné prostředí," říká Iurii Sukhovii, ředitel EPAM Czech Republic a EPAM Slovakia. „Oslovil nás především závazek udržitelnosti a inovativních řešení, který je v souladu s našimi firemními hodnotami. Pevně věříme, že naši zaměstnanci ocení jak služby, které Port7 nabízí, tak rovnováhu mezi dynamickým životem pražských Holešovic a blízkými přírodními parky.“

Port7 pro nájemce i místní komunitu

Velká část projektu Port7, konkrétně maloobchodní a volnočasové prostory a téměř dvouhektarový park, je určena jak nájemcům, tak široké veřejnosti. Díky snadnému přístupu nově vybudovaným podchodem pod nádražím Praha Holešovice a nově vybudovanou cyklostezkou se park a revitalizované promenáda podél Vltavy staly oblíbenými místy pro setkávání rodin a přátel nebo příjemné procházky. Od září začne na holešovické náplavce u Port7 pravidelný program, který dále podpoří status Port7 jako oblíbeného místa pro setkávání i společenské a sportovní akce.

„Jsme rádi, že můžeme společnost EPAM Systems přivítat na Port7. Náš projekt přilákal renomované společnosti z oborů IT, pojišťovnictví, zdravotnictví a odborných poradenských služeb," říká Jana Prokopová, ředitelka pronájmů a správy komerčních aktiv obchodní jednotky komerčního developmentu společnosti Skanska v České republice. „Naši nájemci oceňují nejen nejmodernější kancelářské prostory, ale také celý koncept přeměny brownfieldu u Vltavy a vytvoření nového centra pražských Holešovic. Využívají rozsáhlý park a těší se na řadu komunitních akcí, které se zde budou od září pravidelně konat,“ uzavírá Jana Prokopová.