Skanska v České Republice
c

Skanska Reality zahájila prodej poslední etapy projektu Jahodnice v Hostavicích. Ceny 3+kk začínají na 3, 1 milionu Kč vč. DPH!

Tisková zpráva 29.04.2015 10:15 CET

V pondělí 27. dubna 2015 byl zahájen prodej poslední etapy H projektu Jahodnice v Praze 14 – Hostavicích. Ve čtyřpodlažním bytovém domě najde svůj nový domov 111 rodin, párů či jednotlivců. Nabídka bytů je široká, pohybuje se od 1+kk o rozloze 30 m2 s balkonem 4 m2 až po velkorysé byty 5+kk o rozloze 108 m2 s terasou 29 m2. V největší míře jsou zastoupeny byty 3+kk a 4+kk, které odpovídají potřebám rodin s dětmi. Nejmenší byt 3+kk o rozloze 67 m2 s balkonem 6 m2 a předzahrádkou 76 m2 lze pořídit již za 3 121 500 Kč vč. DPH, 4+kk o rozloze 87 m2 s terasou 7 m2 a předzahrádkou 26 m2 stojí 3 716 100 Kč vč. DPH.

Jahodnice H

„Bytový dům Jahodnice H je poslední etapou projektu. Zájemci o nový domov zde proto po nastěhování nebudou omezeni další postupnou výstavbou a navíc již mohou využívat plnou občanskou vybavenost,“ řekla Naďa Ptáčková, generální ředitelka Skanska Reality.

Při včasné koupi nového domova mají klienti možnost bezplatného variantního řešení v rámci nabízených standardů vybavení bytu. Vybírat si klienti mohou hned z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně.

Dům Jahodnice H je naplánován v nízkoenergetickém standardu s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná, což v tomto případě znamená důkladné zateplení obálky budovy a kvalitní okna.

Přímo v areálu projektu se nachází malé dětské hřiště pro předškolní děti, velké hřiště pro děti do 12 let a multifunkční sportoviště. Areál parku je napojen na síť místních cyklostezek a díky tomu nabídne aktivní odpočinek pro všechny věkové kategorie.

Zahájení výstavby Jahodnice H se předpokládá ve třetím čtvrtletí tohoto roku. Dostavěno by mělo být 16 měsíců poté. 

Základní údaje:

Název stavby: Jahodnice H 
Lokalita: Praha 14 – Hostavice
Developer: Skanska Reality a.s.
Prodejce: Skanska Home Center
Počet bytových jednotek: 111 bytů
Počet bytových domů: 1